Kloakrensning af stoppet toilet

Kloakrensning af stoppet toilet

reklame

Står du i den irriterende situation, at dit afløb er stoppet? Så er det vigtigt, at du sørger for at det bliver renset og tømt, inden potentielle vandskader og dårligt lugt spreder sig til resten af huset. I denne artikel går vi lidt i dybden med hvorfor afløbet stopper, samt hvad du kan gøre for at rense det igen.

Hvorfor stopper afløbet?

Det første du skal gøre, er at finde ud af hvorfor afløbet er stoppet, samt hvordan afløbets forløb og konstruktion er, da disse to faktorer er med til at give dig en god ide om hvor du får det renset igen.

I køkkenvasken er den hyppigste årsag til en stoppet vask typisk urenheder fra køkkenvasken, sæbe, fedt fra opvaskemaskinen og fedt helt generelt de helt store syndere, som hurtigt kan ende med at stoppe vasken.

Når det drejer sig om badeværelset er hår og sæbe fra vaskemaskinen ofte de to hovedårsager til, at vasken eller toilettet stopper. I toilettet vil toiletpapir, hår, brugte hygiejnebind eller noget helt andet, ofte årsagerne til at et toilet stopper og ikke længere kan skylle ud.

Alt dette er dog typisk noget man hurtigt kan gøre noget ved. Først og fremmest bør dig selv og dem du bor med forsøge at ændrer vaner, så i helt undgår at det sker igen i fremtiden.

Rensning af stoppet toilet

Det første råd man typisk får er, at du køber en omgang afløbsrens, hælder den i toilettet og så lader den opløse alting på sin vej. Det kan også sagtens være, at det virker og du hurtigt kan komme videre med din hverdag, men med tiden er der stor chance for at afløbsrens ender med at skabe skader i afløbsrørene og så står du pludseligt med et meget større problem.

I stedet for afløbsrens kan du forsøge at rense dit afløb med eddike, bagepulver og natron. Måden du gør det på er ved først at hælde 1 dl natron eller bagepulver gennem en tragt ned i afløbet. Derefter 1 del eddike. Det kan muligvis afhjælpe problemet, samt hjælpe med at fjerne eventuelle lugtgener. Alternativt kan du hælde en halv kop salt i afløbet og derefter to kogende kopper eddike.

Få en ekspert til at komme ud og hjælpe dig

Hvis der ikke er nogen af disse ting der virker, eller du ikke selv gider at skulle forsøge at rense afløbet, så kan du med fordel få nogle eksperter til at drøne ud og fikse problemer for dig. Der findes mange akut-kloakservice virksomheder, som kan komme ud til dig lynhurtigt og fikse problemet, så du ikke skal gøre andet end at ringe til dem og så vente på at de har løst problemet på en professionel måde. Det er ofte også en billig løsning i forhold til hvor hurtigt det bliver gjort, samt hvor meget tid og frustration du sparer.

Kontakt Totalkloakservice her.