kunstudstillinger

Find kunstudstillinger i Danmark

reklame

I Danmark er vi så heldige, at vi har utroligt mange smukke kunstudstillinger, som har alt fra moderne kunst fra tidens mest trendy kunstnere til antikke kunststykker der har overlevet i hundredevis af år.

Her er 10 gode ideer til kunstmuseer med unikke kunstudstillinger du kan tage ud og besøge.

– 1 – Louisiana Museum of Modern Art

Dette unikke kunstmuseum er et internationalt førende museum, som har mange fantastiske stykker kunst der står i unikke omgivelser.

– 2 – ARoS Aarhus Kunstmuseum

Imponerende nok er ARoS en af Nordeuropas største kunstudstillinger og derudover et af de mest besøge museer i hele Skandinavien. Et af de unikke vartegn ved ARoS er ”Your rainbow panorama”, som giver en mulighed for en helt unik udsigt over Aarhus.

– 3 -Glypoteket

Glypoteket har beliggenhed lige midt i København Centrum og har en meget imponerende udstilling af gamle værker og antikke kunstværker. Her bliver du budt indenfor til imponerende rum med endnu mere imponerende værker.

– 4 – Kunsten

Kunsten ligger i Aalborg og er en arkitektonisk perle, som har en unik og imponerende samling af moderne kunst. Kunsten er derudover gode til løbende at skifte deres udstilling ud og fremstille nye temaer, så selv om man har besøgt Kunsten en gang er der helt sikkert en masse nyt næste gang.

– 5 – Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst er en storslået bygning, som er propfyldt med imponerende kunst der rækker mere end 700 år tilbage i historien. Her kan du med andre ord finde alle mulige typer kunst fra flere forskellige tidsaldre.

– 6 – ARKEN

Hos Arken i Ishøj bliver er der udstillet kunst fra de største kunsterne i vores tid til helt nye kunstnere, som lige er trådt ind på scenen med et stort potentiale foran sig. Hvis du er til moderne kunst, så vil ARKEN være et utroligt spændende sted for dig.

– 7 – Skagens Museum

Skagens Museum har imponerende malerier og tegninger, samt unikke skulpturer fra mange forskellige kendte kunstnere. Skagens Museum blev opført tilbage i 1800-tallet og blev nærmest som en lille by for hovedsageligt skandinaviske kunstnere.

– 8 – Kunstmuseum Brandts

Kunstmuseum Brandts præsenterer over ti unikke udstillinger hvert eneste år med skiftende temaer. Faktisk, så er Kunstmuseum Brandt Danmarks første kunstmuseum for visuel kultur og kunstværker.

9 – Museum Jorn

Asger Jorn, som uden tvivl har været en af de vigtigste kunstnere i det 20. århundrede, grundlagde Museum Jorn. Dette kunstmuseum har en ekstremt smuk beliggenhed lige ved Gudenåen i Silkeborg og trækker mange gæster til sig på grund af museets unikke kunstudstillinger.

– 10 – Ribe Kunstmuseum

I Ribe finder du Ribe kunstmuseum, som er et helt specielt museum, hvor spændende kunstudstillinger står i smukke omgivelser.

Forhåbentligt gav disse ti fantastiske kunstmuseer dig lidt inspiration til hvor din næste kunstudflugt skal være. Dette var dog bare ti udvalgte museer. Danmark har endnu mere at byde på når det gælder kunstudstillinger, så når du har krydset disse ti museer af listen, er der stadig mange flere du kan komme ud og opleve.

Ønsker du at kunne følge med online og se hvor der er kunstudstillinger rundt om i Danmark. Skal du besøge ferniseringer.dk. Her finder du store og små udstillinger fra gallerier og udstillingssteder.